További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Sola mérővesszők

FA MÉRŐVESSZŐK
A SOLA fa mérővesszőinek gyártásához mindössze két fafajta jöhet szóba: Egyrészt az északi nyírfa, amely a rideg éghajlaton nagyon lassan növekszik és így különösen elasztikus faanyag lesz belőle. Másrészt a bükk, amely rendkívül kemény és ezáltal nagyon kopásálló.
 
MŰANYAG MÉRŐVESSZŐK
A SOLA műanyag mérővesszők poliamidból készülnek, 25 % üvegszállal megerősítve, ami főleg alacsony hőmérséklet esetén csökkenti jelentősen a törés lehetőségét. További előny: A keverékanyag képlékenysége rendkívül hosszú élettartamot biztosít.
 
MÉRÉSI TŰRÉSHATÁR
A SOLA minden mérővesszője megfelel az EK norma szerinti III. pontossági osztálynak. Számunkra ez az abszolút mérce annak érdekében, hogy a lehető legpontosabban mérő, minőségi terméket kínálhassunk Önnek.
 
Eltérés a teljes hosszon, +/- mm
Hossz I. osztály II. osztály II. osztály
1 m 0.20 0.50 1.00
2 m 0.30 0.70 1.40
2.4 m 0.40 0.90 1.80
 
MEGFELELŐSÉGI JELÖLÉS
Az Európai Unió és az Európai Gazdasági Térség tagállammai 2014. február 26. óta alkalmazzák az Európai Parlament 2014/32/EU sz. irányelvét. irányelvét, amely rögzíti azon eljárásokat, amelyek szerint a gyártók kötelesek jelölni, hogy mérőeszközeik megfelelnek a követelményeknek.
 
Kérjük, ügyeljen a következő jelölésekre:
1. Mérőeszköz névleges hossza
2. CE-jelölés
3. Metrológiai jelölés és a regisztráció éve
4. A megadott hatóság száma
5. Pontossági osztály
6. Gyártó / regisztrált azonosító jegy
 
 
ELLENŐRZÉS
A SOLA mérővesszőket szigorú, 100%-os ellenőrzés keretében, nagysebességű kamerával ellenőrizzük. Ennek során folyamatosan ellenőrizzük a fát és a tagokat, ugyanis a SOLA mérővesszők gyártásához a fának csak a legjobb 4%-át használjuk fel.
 
LAKKOZÁS / FAVÉDELEM
Fa mérővesszőinket minden oldalukon, a sarkokat és éleket is beleértve, kétszeri merítéses lakkozással kezeljük, vízben oldódó lakk felhasználásával. Végül az UV-sugárzással történő edzéssel tesszük rendkívül strapabíróvá a minőségi SOLA mérővesszőket.
 
CSUKLÓK/ZSANÉROK
A SOLA mérővesszők zsanérjai kizárólag kiváló minőségű epoxid-lakkozott svédacélból készülnek, ezért teljesen ellenáll az időjárás hatásainak, még a legkeményebb feltételek mellett is. Mérővesszőinknek nem jelent problémát, hogy megfeleljenek a 15.000 mozdulatból álló folyamatos kopástesztnek, melynek során a hajlíthatóságot és a holtjátékot is mérjük.
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló