További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal Silirub 2 neutrális építőipari és üvegező szilikon, 300 ml

Prémium minőségű, alacsony rugalmasságú neutrális szilikon tömítőanyag. Nagyon gyors bőrösödési és kötési idő.
11 színben elérhető!
Profi felhasználóknak
Cikkszám:
100335
Márka:
Soudal

A termék az alábbi kategóriákban található:

Szilikon tömítőanyagok

Leírás

Prémium minőségű, alacsony rugalmasságú neutrális szilikon tömítőanyag. Nagyon gyors bőrösödési és kötési idő. Nagy sűrűségű, nem zsugorodik, 100% szilikon tartalmú tömítőanyag. Kiválóan felhasználható, alapozó nélkül tapad minden általános építőipari felületen (üveg, műanyagok, falazott felületek, fémek, fafelületek). Rugalmas, időjárásálló, ellenáll az UV-sugárzásnak és a hőingadozásnak.
 
Alkalmazások
Üvegezés, építőipari és ipari tömítési alkalmazások. Nyílászárókeretek kerületének tömítése. Tetőburkolatok és csatornarendszerek tömítése. Alumínium üvegezőrendszerek, függönyfalak és homlokzati lapok tömítése időjárás ellen. Az öntisztító üvegek kivételével minden üvegtípuson használható. Kettős üvegezésű tömített egységek beágyazása nedves üvegezési alkalmazások során. Dilatációs hézagok tömítése. Tetők tömítése, ideértve az ólmot és cementkötésű faforgácslapokat is. Ipari alkalmazások; bevont fémek, anódozott alumínium, rozsdamentes acél. Épületgépészeti rendszerek csövezése, csővezetékek.
 
Használata
Felhordható kézi vagy pneumatikus tömítőpisztollyal. A tömíteni kívánt felületnek tisztának, száraznak és pormentesnek kell lennie.
A kép csak illusztráció!

Soudal Silirub 2 neutrális építőipari és üvegező szilikon, 300 ml
Termékváltozatok

Címkék, kulcsszavak: szilikon, építőszilikon, neutrális szilikon
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.93 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló