További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Gardena ZoneProtect jeladó

Egységár (darab):
Bruttó: 44.511 Ft
Nettó: 35.048 Ft
Cikkszám:
15021-20 R
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Gardena robotfűnyíró tartozékok

Leírás

Ideiglenes távolmaradási zóna meghatározása a kijelölt gyepterületen belül
Az okosan megtervezett GARDENA ZoneProtect használatával átmenetileg távol tarthatod SILENO robotfűnyíródat a pázsit általad meghatározott területétől. A praktikus jeladóval rugalmasan beállítható ideiglenes szigetet hozhatsz létre a gyepterületen, amelyet ideiglenesen nem kell nyírni, és ehhez nem kell módosítanod a határolóvezetéket. A terület kijelöléséhez fektesd le a maximum 15 méteres vezetéket. Például egy trambulin, egy felfújható úszómedence vagy egy méhlegelő védelmére. A ZoneProtect akkumulátora kényelmesen tölthető a mellékelt USB-kábellel, így nincs szükség állandó hálózati csatlakozásra. A teljesen feltöltött akku 31 napig bírja. A LED kijelző segít nyomon követni az akkumulátor töltöttségi szintjét és a hurokjel állapotát. A fűnyíró automatikusan leáll, ha az akkumulátort tölteni kell. Ráadásul az egység működik a meglévő SILENO telepítőkészlet elemekkel, például kábelekkel, rögzítő tüskékkel és csatlakozókkal (ezeket a ZoneProtect nem tartalmazza). Amikor nincs rá szükség, a kábelt egyszerűen feltekerheted a peremére a tároláshoz. A ZoneProtect kompatibilis az összes SILENO minimo, SILENO city és SILENO life modellel,
 
Alkalmazás
A gyepterületek rugalmas és ideiglenes kizárása a nyírásból.
 
A következőkhöz alkalmazható
SILENO minimo, SILENO city, smart SILENO city, SILENO life, smart SILENO life
 
Tartalom
1 ZoneProtect jeladó akkumulátorral, USB töltőkábel
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló