További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal Vapourseal akril tömítő-ragasztó, 310 ml

Használatra kész, egykomponensű, rugalmas, innovatív poliakrilát bázisú ragasztó- és tömítőanyag, lég- és párazáró feladatokra szinte minden PE és PP tetőszigetelő fóliához.
Profi felhasználóknak

Leírás

Használatra kész, egykomponensű, rugalmas, innovatív poliakrilát bázisú ragasztó- és tömítőanyag, lég- és párazáró feladatokra szinte minden PE és PP tetőszigetelő fóliához.
 
Jellemzők
  • Akril polimer tömítő- és ragasztóanyag
  • Lég- és párazáró
  • Kiváló tapadás szinte minden párazáró fóliához
  • Jó tapadás nedves aljzatokra
  • Oldószer- és izocianát mentes
  • UV-álló
Alkalmazások
Lég- és párazáró tömítés a tetőszigetelő fóliák és a szerkezet között. Garantáltan lég- és párazáró csatlakozás a DIN 4108-7 és NBN EN13829 szabványoknak megfelelően.
 
Használata
Szilkonpisztollyal vigye fel a ragasztócsíkot a párazáró fóliára a szélétől 5 mm-re. Helyezze a párazáró membránt az aljzatra úgy, hogy elegendő lehetősége legyen a mozgásra. Ügyeljen rá, hogy a ragasztó vastagsága 1–2 mm, a szélessége legalább 25 mm legyen. Eltávolítás kötés előtt vízzel, száradás után csak mechanikusan.
 
Szín: színtelen
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: tömítő-ragasztó
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló