További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal Teflon spray, 400 ml

Magas minőségű, teflon (PTFE) alapú zsírzó. A vizet és szennyeződéseket taszítja. A teflon hosszantartó védelmet nyújt a súrlódással és az idő előtti elhasználódással szemben.
Profi és lakossági felhasználóknak

Leírás

Magas minőségű, teflon (PTFE) alapú zsírzó. A vizet és szennyeződéseket taszítja. A teflon hosszantartó védelmet nyújt a súrlódással és az idő előtti elhasználódással szemben.
 
Jellemzők
  • PTFE bázis
  • Kíváló nyomás- és hőállóság
  • Hosszú időtartamú védelem
  • Ken és véd
  • A spray bármilyen szögben használható (360°)
Alkalmazások
Nagy nyomás- és magas hőmérsékleti terhelésnek kitett, különösen fémből és műanyagból készült alkatrészeken használható. Példák az alkalmazásokra: görgők, láncok, fogaskerekek, golyóscsapágyak, szállítószalagok és más terhelt alkatrészek.
 
Használata
A felületeknek tisztának, zsírmentesnek és száraznak kell lennie. A dobozt használat előtt alaposan rázza fel. Körülbelül 20 cm távolságból szórja a tárgyra. A legjobb eredmény eléréséhez a sprayt úgy vigye fel, hogy az alkatrészek épp mozgásban vannak.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: kenőanyag, zsírspray, zsírzó spray
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló