További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal SWS Vario Extra szalag, 20 m

Lég- és vízzáró, páraáteresztő szalag nyílászáró és falcsatlakozások lezárásához. Bel- és kültéren egyaránt használható.
Szélesség: 70 mm / 100 mm.
Profi felhasználóknak
Cikkszám:
13255#
Márka:
Soudal

A termék az alábbi kategóriákban található:

Soudal tömítőszalagokSoudal vízszigetelők

Leírás

Az SWS Vario Extra egy lég- és vízzáró, páraáteresztő szalag nyílászáró és falcsatlakozások lezárásához. A változó sd érték miatt bel- és kültéren egyaránt használható. Az ablakkeretre öntapadós ragasztócsíkkal, a falszerkezethez teljes felületű ragasztóréteggel rögzíthető. Megfelel a DIN 4108 követelményeinek és a RAL irányelveknek. A Soudal Window System (SWS) része. Festhető, vakolható.
 
Jellemzők
  • Teljes felületén öntapadós
  • Bel- és kültéren használható
  • Megfelel a DIN 4108 követelményeinek és a RAL irányelveknek
  • Festhető, vakolható
Alkalmazások
Lég- és vízzáró, páraáteresztő szalag nyílászáró és falcsatlakozások lezárására bel- és kültéren egyaránt. Megfelel a DIN 4108 követelményeinek és a RAL irányelveknek. A Soudal Window System (SWS) része. Festhető, vakolható.
 
Használata
A felület legyen tiszta, száraz, pormentes. A laza részeket, cementmaradványokat távolítsa el. Erősen porózus flületen javasolt a mélyalapozó használata a megfelelő tapadás érdekében. Az SWS Vario Extra szalagot a beépítés előtt az ablakkeret szélére kell felragasztani az öntapadós ragasztócsík segítségével. Vágja méretre a szalagot a beépítési hézagnak megfelelően, a sarkoknál kb. 5-10 cm-t számoljon rá a megfelelő átlapolás érdekében. Figyeljen rá, hogy a ragasztás során a szalag ne feszüljön és ne gyűrődjön. Építse be az ablakot, majd tömítse ki a hézagot purhabbal. Távolítsa el a védőfóliát, majd rögzítse a szalagot a falszerkezethez. Használjon hengert a megfelelő tapadóerő eléréséhez. Legkésőbb 3 hónapon belül burkolja le a szalagot.
A kép csak illusztráció!

Soudal SWS Vario Extra szalag, 20 m
Termékváltozatok

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló