További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal Soudatight Hybrid légtömör és csapóesőálló folyékony membrán, 600 ml

Lég-és vízzáró ecsettel felkenhető és szórható, folyékony hibrid polimer membrán elsősorban kültéri használatra.
Profi felhasználóknak

Leírás

Lég-és vízzáró ecsettel felkenhető és szórható, folyékony hibrid polimer membrán elsősorban kültéri használatra. A Cox Jetflow 3 kinyomópisztollyal és a Jetflow 3 csőrökkel gyorsan felhordható. Hagyományos, 600 ml-es kézi, akkumulátoros vagy pneumatikus pisztollyal is adagolható, majd a kivánt lég-és vízzárás érdekében a csatlakozási pontokon ecsettel eldolgozható.
 
Jellemzők
  • Folyékony hibrid polimer membrán
  • Lég- és vízzáró
  • Páraáteresztő
  • Oldószer- és izocianát mentes
  • Kinyomópisztollyal könnyen adagolható
  • Ecsettel eldolgozható
  • Jó tapadás enyhén nedves és porózus felületeken
  • Száradás után festhető, vakolható
  • EC-1 Plus alacsony károsanyag kibocsátás
Alkalmazások
Külső fal- és nyílászáró csatlakozások lég- és vízzáró tömítésére használható. A Soudal Window System (SWS) részeként, SWS Outside Tape kültéri szalag helyett is alkalmazható. Ablakpárkány, küszöb külső vízzáró tömítésére, falon lévő repedések javítására 6mm-ig önállóan alkalmazható.
 
Használata
A Soudatight Hybrid a felhasználás előtt legyen szobahőmérsékletű. Ecsettel vagy 600 ml-es kézi vagy pneumatikus kinyomópisztollyal vigye fel a felületre min. 1 max 3 mm-es rétegvastagságban. Nyílászárók tömítésénél a lég- és vízzárás érdekében egyenletesen kenje rá a membránt az ablakeretre min. 1 cm szélesen, valamint a habra, és a falszerkezet külső oldalára, összesen kb. 5 cm szélességben. A szórható változathoz a Cox Jetflow pisztolyt csatlakoztassa a kompresszorhoz, az adaptert állítsa a megfelelő pozícióba (csík vagy szórás). Az optimális adagolás érdekében a kompresszor 5-6 bar nyomás alatt legyen. A szórás után használjon ecsetet az egyenletes felület kialakítása miatt. Ajánlott az ablakkeretet maszkolószalaggal védeni, melyet a felhordás után érdemes mielőbb eltávolítani. Eltávolítás kötés előtt Swipex törlőkendővel, száradás után csak mechanikusan.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: polimer membrán, folyékony membrán
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló