További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal Soudafoam X-Tra 750 pisztolyhab (click), 500 ml

Rendkívül nagy kiadósságú pisztolyos purhab Click & Fix rendszerhez.
Profi és lakossági felhasználóknak

Leírás

Rendkívül nagy kiadósságú pisztolyos purhab Click & Fix rendszerhez. Az 500 ml-es kis kiszerelésű flakon kiadóssága megegyzik a nagy flakonnal, ezzel lehetővé téve a szűk helyeken történő használatot.

Jellemzők
  • Egykomponensű
  • 750 ml-es kiadósággal egyenértékű
  • Click&Fix rendszer
  • Szűk helyekhez
Alkalmazások
Nyílászárók beépítésére és tömítésére. Üregek és csőáttörések kitöltésére, tömítésére. Szigetelőanyagok rögzítésére, ragasztására. Hangszigetelő rétegként motoroknál. Hűtés- és fűtéstechnikában a szigetelés optimalizálására.
 
Használata
Alaposan rázza fel a flakont kb. 20 másodpercen keresztül. Illessze a pisztolyt a flakonra. A felület legyen zsír- és pormentes. Nedvesítse meg a felületet vízpermetezővel használat előtt. Nem szokványos felületek esetén javasolt tapadási próba végzése. Töltse fel a hézagot kb 65%-ig, a hab tágulni fog. Használat közben alkalmanékt ismét rázza fel a flakont. Amennyiben több rétegben hordja fel a habot, nedvesítse meg vízpermettel az egyse rétegek között. A firss hab eltávolthító Purhab eltávolítóval, kötés után csak mechanikusan.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: purhab, pisztolyhab
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.93 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló