További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal Soudafoam FR tűzgátló pisztolyhab (click), 750 ml

Egykomponensű, önexpanzionáló, gyorskötésű, tűzgátló poliuretán réskitöltő hab.
Profi és lakossági felhasználóknak

A termék az alábbi kategóriákban található:

Soudal purhabok

Leírás

Egykomponensű, önexpanzionáló, gyorskötésű, tűzgátló poliuretán réskitöltő hab. Kiemelkedő hang- és hőszigetelési képesség. Alapozás nélkül is kiválóan tapad a legtöbb építőanyagra. Nemzetközi szabványoknak megfelel, CE jelöléssel rendelkezik.
 
Jellemzők
  • Tűzgátló réskitöltő poliuretán hab
  • EN13501-1 – reakció tűzre, class E
  • ETAG-026 – Part 1, Part 3
  • EN1366-4 – tűzálló, az illesztés kialakításától függően akár 4 óráig
  • Pisztolyos adagolás Click & Fix® változat
Alkalmazások
Passzív tűzvédelmi rendszerekben használható réskitöltőként, tűzgátló ajtó- és ablak keretek beépítéséhez, fal- és mennyezet találkozások, dilatációs hézagok és illesztések tűzgátló tömítésére.
 
Használata
Használat előtt a flakont legalább 20 másodpercig rázza. Tegye az adaptert a szelepre. A felületeket felhordás előtt nedvesítse meg permetezővel. A lyukakat és üregeket 1/3-ig töltse fel, mivel a hab ki fog tágulni. Felhordás közben rendszeresen rázza fel újra. Ha több réteget kell felvinnie, a rétegek felvitele után ismét nedvesítse meg a felületet. Eltávolítás kötés előtt Soudal PU-tisztítóval, vagy Swipex törlőkendővel, száradás után PU eltávolítóval, vagy mechanikusan.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: purhab, pisztolyhab
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.75 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló