További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal Repair Express Cement 280 ml, szürke

Kiváló minőségű, zsugorodás mentes, gyorskötésű, szemcsés struktúrájú akril bázisú tömítő, amely alkalmas többek között betonelemek repedéseinek vagy téglák közötti hézagok kitöltésére.
Lakossági felhasználóknak

Leírás

A Repair Express Cement egy kiváló minőségű, zsugorodás mentes, könnyedén alkalmazható, szemcsés struktúrájú tömítő, amely alkalmas többek között betonelemek repedéseinek vagy téglák közötti hézagok kitöltésére. Kikötés után csiszolható, festhető. Kül- és beltéren egyaránt használható.

Jellemzők

  • Gyorskötésű
  • Kitűnő tapadás a legtöbb porózus felületen
  • Bel és kültéri felhasználás
  • Texturált felület
  • Festhető
Alkalmazás
Betonelemeken keletkezett repedések lyukak javítása. Téglák közötti hézagkitöltés. Betonlépcsők stb. sérüléseinek javítása.
 
Használata
A Repair Express Cement felhordása előtt távolítson el minden laza részecskét. Szilikonpisztollyal vagy spaklival vigye fel a kívánt helyre. A legsimább akkor lesz a felület, ha nedves spatulával vagy vakolókanállal dolgozza el. Nagy repedésekhez, statikus illesztésekhez vagy nagy csavarfuratokhoz 2 réteget vigyen fel a termékből. A felület porózusságától függően a második réteget körülbelül 30 perc után vigye fel.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: akril tömítő
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló