További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal Ragasztó eltávolító spray, 400 ml

Színtelen oldószerkeverék friss ragasztómaradványok eltávolítására, ecsetek, ragasztó spatulák, kenőlapátok tisztítására.
Profi és lakossági felhasználóknak

Leírás

Színtelen oldószerkeverék friss ragasztómaradványok eltávolítására, ecsetek, ragasztó spatulák, kenőlapátok tisztítására.
 
Jellemzők
  • Eltávolítja a friss ragasztó maradványokat
  • Tisztít és zsírmentesít
  • Nem hagy nyomot
  • A spray bármilyen szögben használható (360°)
Alkalmazások
Eltávolítja a friss ragasztómaradványokat, ecsetek, ragasztó spatulák, kenőlapátok tisztítására. Eltávolítja a megkötött kontakt ragasztó maradványokat.
 
Használata
A tartályt használat előtt rázza fel. Szükség szerint vigye fel. Felvitel után a felületet tiszta törlőruhával dörzsölje szárazra. A dörzsölést csak egy irányba végezze. Előzetesen próbálja ki a felületen, hogy nincs-e nemkívánatos hatása.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: tisztító spray, ragasztó eltávolító
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló