További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal DIY Yellow pisztolyhab, 750 ml

Egykomponensű szerelő-tömítő poliuretán hab, nagyon jó kiadóssággal és rövid kötési idővel, csavarcsatlakozással, amely a flakonból egy PU- pisztoly segítségével használható fel.
Lakossági felhasználóknak

Leírás

Egykomponensű szerelő-tömítő poliuretán hab, nagyon jó kiadóssággal és rövid kötési idővel, csavarcsatlakozással, amely a flakonból egy PU- pisztoly segítségével használható fel. A hab kiválóan tapad fa, PVC, alumínium, vakolat, tégla, kő és mázolt felületekhez.

Jellemzők

  • Kiváló tapadás a legtöbb építőipari felületre (kivéve PE és PP)
  • Magas hő- és hangszigetelő képesség
  • Festhető és vakolható
  • Nagyon jó kiadósság
  • Kitűnő stabilitás
  • Rövid kötési idő
Alkalmazások
Tömítésre ablak- és ajtókeretekhez, fa, alumínium, PVC anyagokhoz. Hangszigetelő kitöltésre, üreges vázszerkezetekhez. Hőszigetelő anyagként központi fűtés, illetve gépészeti vezetékekhez, fürdő és zuhanyzó szerelvényekhez. Építéshez és tömítéshez, párkány, küszöb, redőny, lépcső esetén. Hő- és hangszigetelő, fal, padló, födém és tető hézagokhoz. Kitöltésre fal- és födémáttörésekhez
 
Használata
Csavarja rá a PU pisztolyt. Használat előtt erősen rázzuk fel a flakont. Felhasználási hőmérséklet: +5°C és +30 °C között. Javítás a saját anyagával. Minden esetben nedvesítsük be az alapfelületet, mert javítja a tapadást, kötési gyorsaságot és a cellastruktúrát. A purhabot óvjuk az UV sugárzástól festéssel vagy vakolással. A friss hab eltávolítható Soudal Purhabtisztítóval vagy acetonnal. A kikeményedett hab csak mechanikusan távolítható el vagy Soudal PU-eltávolító termékünkkel. Az üres flakonról csavarjuk le a PU pisztolyt, majd tisztítsuk meg Soudal Purhabtisztítóval.

A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: purhab, pisztolyhab
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló