További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Gardena Pipeline négyszögesőztető

max. 216 m2, 3-18 m
Egységár (darab):
Bruttó: 12.778 Ft
Nettó: 10.062 Ft
Cikkszám:
8251-20 W
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

Leírás

Egyszerű telepítés
A Pipeline Négyszögesőztető gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a Vízállomáshoz az Original GARDENA System csatlakozással.
 
Az öntözés állítható és 360°-ban forgatható - a különböző területeken történő változatos használathoz
Mind a hatótávolság (3 és 18 méter között), mind az öntözési szélesség (3 és 12 méter között) beállítható az öntözésvezérlőkkel. A hatótávolság és az öntözés szélessége a vízáramlás-szabályozóval finomhangolható. Az esőztető kézzel 360°-ban elforgatható és az öntözési területhez igazítható. A Pipeline Négyszögesőztető mindig pontos, rugalmas és egyenletes öntözést biztosít 9–216 m²-es területen. Az egyenletes öntözésnek köszönhetően nem keletkeznek tócsák.
 
Könnyedén eltávolítható szennyeződések és vízkőlerakódás
Az esőztetőfej tartalmaz egy szűrőt, amely megakadályozza, hogy szennyeződések kerüljenek a Négyszögesőztetőbe. A szűrő kivehető és folyó víz alatt gyorsan elmosható. Az esőztető fúvókái puha műanyagból készültek, így a vízkőlerakódások egyszerűen, ujjal letörölhetők.
 
Napfényvédelemmel
A Négyszögesőztető a prémium minőségű anyagok használatának köszönhetően kiváló minőségű termék. UV-álló és tartós.
 
A GARDENA Pipeline Négyszögesőztetője gond nélkül illeszkedik a GARDENA Pipeline rendszerbe. A Vízállomáshoz egyetlen kattintással csatlakoztatható esőztető öntözi a gyepet, a növényeket vagy a zöldségágyást. Szabályozd a vízáramlást és egyedileg állítsd be az intenzitást a kert igényeinek megfelelően. Az állítógombokkal rugalmasan beállíthatod mind a hatótávolságot (3-18 méter), mind az öntözési szélességet (3-12 méter). A szórófej kézzel 360°-ban elforgatható. A kerti esőztető fúvókái egyenletes és pontos öntözést biztosítanak 9-216 m²-es területen, tócsák nélkül. Az esőztető tisztítása kényelmes és egyszerű: a csatlakozóelemben található szűrő megakadályozza, hogy szennyeződés kerüljön az öntözőbe. A szűrő eltávolítható és egyszerűen, folyó víz alatt megtisztítható. A puha műanyag fúvókákról könnyedén, ujjal letörölhető a vízkő Másik jellemzője az UV-állóság, amely megvédi a Pipeline Négyszögesőztetőt a napfénytől. A minőségi termék Európában készül. Víz ott, ahol szükség van rá. Könnyű hozzáférés a vízhez: föld alatti csővezetékek.
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló