További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal PE hézagkitöltő csík, 5 x 1 m (Ø 25 mm)

Nem ragadó háttérkitöltésként 3 felület találkozása esetén használhatók építőipari hézagok, csatlakozási pontok megfelelő méreteinek biztosításához tömítés előtt.
Profi felhasználóknak

Leírás

Nem ragadó háttérkitöltésként 3 felület találkozása esetén használhatók építőipari hézagok, csatlakozási pontok megfelelő méreteinek biztosításához tömítés előtt.
 
Jellemzők
  • Könnyen alkalmazható
  • Nagyon rugalmas
  • Vízálló
  • Vegyi anyagokkal szemben ellenálló
  • Alkalmas mindenfajta tömítés (szilikon, poliuretán, poliszulfid, akrilok, MS polimerek) háttérkitöltéséhez
  • Különböző átmérőkben kapható, hosszúság: 1 m
Alkalmazások
Nem tapadó háttérkitöltő anyag építőipari illesztésekhez, a 3 oldalú ragadás elkerülésére. Talákozásoknál is használható. Az hézag mélységének és a tömítőanyag optimális alakjának kialakítására.
 
Használata
Ügyeljen rá, hogy a poliuretán bélésrúd átmérője 50%-kal nagyobb legyen, mint a két építőipari felület közötti rés. Helyezze a hézagba, majd állítsa be a kívánt mélységet. Az az ideális, ha a fuga mélysége a szélességének a fele. Ezután nyomja ki a tömítőanyagot.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: hézagkitöltő csík
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.93 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló