További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Honda HRX 476 VK benzinmotoros önjáró fűnyíró

170 cm3, 47 cm
Egységár (darab):
Bruttó: 390.000 Ft
Nettó: 307.087 Ft
Cikkszám:
HRX 476 VK
Márka:
Honda
Kosárba tesz

Leírás

  • A Honda HRX 476 VK önjáró fűnyíró új GCV 170 motort kapott a korábbi GCV 160 helyére, és ez a két kerékmeghajtású modell is Select Drive sebességváltót kapott, amely korábban csak a nagyobb, 53 cm-es gépeken volt elérhető. A Select Drive sebességváltó lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a munkakörülményeknek megfelelő haladási sebességet válasszon ki, amely Önnek legjobban megfelel. A Select Drive korábban csak a nagyobb fűnyírókon volt elérhető, ám kiterjesztése a 47 cm-es gépekre lehetővé teszi, hogy a kisebb vágószélességgel rendelkezők is élvezhessék ezen előnyöket.
  • A HRX 476-os fűnyíró egy rendkívül erős és sokoldalú fűnyíró, mely akár 250-350 négyzetméteres területekkel is elboldogul.
  • A kezelhetőséget és a kényelmet hivatott szolgálni a megerősített ergonomikus fogantyú és a fűnyíróház kialakítása is.
Műszaki adatok:
Vágószélesség: 47 cm
Hajtási mód: önjáró
Motor típus: Honda GCV 170
Hengerek száma: 1
Hengerűrtartalom: 170 cm3
Fűgyűjtő mérete: 69 liter
Fűgyűjtő anyaga: textil
Ház anyaga: Polystrong
Üzemanyag tank: 0,91 liter
Fogyasztási adatok: 0,6 l/óra
Zajszint: 95 dB
Száraz tömeg: 39 kg
Indítás módja: kézi berántó
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló