További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal Féktisztító spray, 400 ml

Rendkívül hatékony, gyorsan száradó tisztító, fék és kuplung alkatrészek tisztítására.
Profi és lakossági felhasználóknak

Leírás

Rendkívül hatékony, gyorsan száradó tisztító, fék és kuplung alkatrészek tisztítására. Eltávolítja a fékolajat, és más olajos szennyeződéseket, lerakódásokat. Megszünteti a fék csikorgását és a kuplung csúszását. Mindenféle pozícióban kifújható, a fémeket nem korrodálja.
 
Jellemzők
  • Tisztít és zsírtalanít
  • Nem csöpög
  • Gyorsan szárad
  • Nem korrodálja a fémeket
  • Megakadályozza a csikorgást
  • Az aeroszol bármilyen szögben használható (360°)
Alkalmazások
Eltávolítja a fékolajat, és más olajosszennyeződéseket, lerakódásokat. Megszünteti a fék csikorgásátés a kuplung csúszását. Mindenféle pozícióban kifújható, a fémeketnem korrodálja.
 
Használata
A dobozt használat előtt alaposan rázza fel. Fújjon ki elegendő terméket az alkatrészek megtisztításához, majd néhány másodpercig hagyja hatni. Szükség esetén nedvszívó törlőruhával törölje tisztára. Nagyfokú szennyeződés esetén az eljárást ismételje meg. Gumin, műanyagon és festett alkatrészeken ne használja. Előzetesen próbálja ki a felületen, hogy nincs-e nemkívánatos hatása. Ügyeljen, hogy a termék használata során megfelelő legyen a szellőzés.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: tisztító spray, féktisztító spray
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló