További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal Click & Clean PU pisztoly tisztító spray, 500 ml

Oldószeres, aeroszolos tisztítószer friss poliuretán habmaradványok eltávolítására, és „Click & Fix” pisztoly tisztítására és karbantartására.
Profi felhasználóknak

Leírás

Oldószeres, aeroszolos tisztítószer friss poliuretán habmaradványok eltávolítására, és „Click & Fix” pisztoly tisztítására és karbantartására.
 
Jellemzők
  • Aeroszol
  • Gyors, könnyű használat
  • Oldószeres
Alkalmazások
Purhab pisztolyok és szelepeinek tisztítására vagy nem kikötött purhabok eltávolítására alkalmazható, gyorsan és egyszerűen.
 
Használata
Azonnal eltávolíthatja a friss purhabot purhab tisztítóval, kötés után azonban csak mechanikusan. A pisztoly belső részeinek tisztításához illessze a tisztítót a pisztolyra és a ravasz többszöri meghúzásával, 10-15 másodperces szünetekkel. A piros adapter segítségével tisztísa meg a pisztoly külső részeit.
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.63 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló