További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal Akril expressz tömítő, 280 ml, fehér

Kiváló minőségű, gyorsan száradó vízbázisú akril tömítőanyag, mely kikötés után rugalmas marad és 10 perc után festhető.
Lakossági felhasználóknak

Leírás

Kiváló minőségű, gyorsan száradó vízbázisú akril tömítőanyag, mely kikötés után rugalmas marad és 10 perc után festhető. Kiváló tapadás a legtöbb építőipari anyagon, mint például vakolaton, gipszkartonon, fa anyagokon, téglán, falazatokon, PVC-n és alumíniumon.
 
Jellemzők
  • 10 perc után festhető
  • Kiváló tapadás
  • Sima felület
  • Beltéri használat
Alkalmazások
Vakolatban és betonban levő repedések kitöltése. Tömítés szegélylécek, ablakpárkányok, nyílászárókeretek és egyéb beltéri illesztések körül. Ne használja természetes kövekhez, polietilén, polipropilén, üveg és fém felületekhez.
 
Használata
Vágja le a kartus végét. Vegye le a csőrről a zárókupakot, vágja le a csőrt a kívánt szélességnél, majd tekerje rá a kartusra. Tegye be a szilikonpisztolyba és szabályos csíkokban nyomja ki. Simítsa el a tömítőanyagot még a bőrösödés előtt. A szerszámokat használat után azonnal tisztítsa meg acetonnal, lakkbenzinnel vagy Swipex tisztítókendővel.
 
Ragasztóként való alkalmazása nem ajánlott!
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: akril tömítő
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló