További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Extol 8895017 tisztavíz búvárszivattyú

1200 W, 6000 l/óra
Extol Premium termék
Egységár (darab):
Bruttó: 100.900 Ft
Nettó: 79.449 Ft
Cikkszám:
8895017
Márka:
Extol
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Extol szivattyúkExtol szivattyúk

Leírás

Az Extol® Premium 8895017 elektromos búvárszivattyú, amely automatikusan kikapcsol a kikapcsoló nyomás elérése után, illetve automatikusan bekapcsol a nyomás csökkenése esetén. A szivattyúval tiszta használati vizet lehet szivattyúzni, a víz nem tartalmazhat mechanikus szennyeződéseket (pl. üledéket, iszapot, homokot, kavicsot stb.). A szivattyú alsó felén a rácson belül egy plusz szivacs szűrő is található, ezt a szivacsot rendszeres időközönként tisztitani szükséges, mert ha eltömődik, a szivattyú nem tud tovább működni!
 
A szivattyúba épített nyomásérzékelő a szivattyút kikapcsolja, amikor elzárja a nyomótömlőbe épített szelepet, majd ismét bekapcsolja a szelep megnyitása után. Ennek köszönhetően a szivattyút szeleppel (csappal) szerelt használati vízrendszerek nyomott vízzel való ellátásához lehet használni, pl. kerti öntözőrendszerekben, a vizet pl. kútból felszivattyúzva. A max. 40 m-es nyomómagasságnak köszönhetően a vízvétel helye a vízforrástól távol is lehet (1 m nyomómagasság körülbelül 10 méter hosszú, vízszintesen elhelyezett tömlőnek felel meg).
 
TILTOTT FELHASZNÁLÁS
  • A szivattyúval nem lehet emberi fogyasztásra szánt vizet, vagy élelmiszeripari folyadékokat szivattyúzni.
  • A szivattyúval csak tiszta édesvizet (használati vizet) szabad szivattyúzni (más folyadékot nem). A szivattyúval nem szabad vizes oldatokat (savakat, lúgokat, korróziót okozó anyagokat stb.) vagy más vegyi anyagokat (pl. gyúlékony üzemanyagokat stb.) szivattyúzni.
  • A szivattyúval nem szabad jeget tartalmazó vizet, vagy 35°C-nál magasabb hőmérsékletű vizet szivattyúzni.
  • A szivattyút ne használja olyan tartályban, amelyből a szivattyú a vizet gyorsan kiszivattyúzza, és aminek következtében a szivattyú víz nélkül (szárazon) futhat. Ha a szivattyú nem tud vizet felszívni, akkor rendszeresen be-és kikapcsol, miközben a kikapcsolási időt 24 órára tolja ki. A szivattyú rövid időre bekapcsol, hogy ellenőrizze, van-e szivattyúzható víz, amellyel a nyomóágban létre tudná hozni az üzemi nyomást.
  • A szivattyú folyamatos és hosszú idejű üzemeltetésre nem alkalmas (pl. nagy víztározók folyamatos szivattyúzásához nem használható).
Műszaki adatok:
Feszültség: 230 V / 50-60 Hz
Névleges teljesítmény: 1200 W
Max. folyadékszállítás: 6000 l/h
Nyomómagasság: max. 40 m
Merülés mélység max. 12 m
Vízhőfok: max. 35 °C
Nyomócsonk átmérője: 1"
Beszívható idegen test max. 0,1 mm
Min. vízmagasság: 3 cm
Gumikábel, kábelhossz: 15 m
Tömeg: 8,4 kg
 
Nyomás- és szelepnyitás érzékelő szenzorral, elsősorban kerti locsoláshoz ajánlott.
A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: szivattyú, búvárszivattyú
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló