További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal 44A kontakt ragasztó, 50 ml

Folyékony oldószeres neoprén kontakt ragasztó. Használatra kész, gyorskötésű, nagy ragasztóerővel rendelkezik.
Lakossági felhasználóknak

Leírás

Folyékony oldószeres neoprén kontakt ragasztó. Használatra kész, gyorskötésű, nagy ragasztóerővel rendelkezik. Ellenáll a nedvességnek. Könnyen felvihető.
 
Jellemzők
  • Folyékony neoprén kontaktragasztó
  • Oldószeres
  • Gyorsan szárad
  • Gyorskötésű
  • Ellenáll a nedvességnek
Alkalmazások
Sokféle anyag, például gumi, bőr, parafa, műanyag, filc, karton, fémből, fából és műanyagból készült dekorelemek ragasztására, porózus és nem porózus felületekre egyaránt.
 
Használata
A ragasztót egyenletesen vigye fel fogazott glettvassal vagy ecsettel mindkét felületre. Várjon kb. 10 percet, majd erősen nyomja össze a darabokat. Ha szükséges használjon gumikalapácsot. A préselési erő nagysága határozza meg a végső ragasztóerőt. Az illesztés után korrigálni már nem lehet.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: ragasztó, kontakt ragasztó
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló