További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Extol 417220 multifunkciós gép

300 W, 15.000-21.000 ford/perc, 1.1 kg
Extol Craft termék
 
 
Egységár (darab):
Bruttó: 21.290 Ft
Nettó: 16.764 Ft
Cikkszám:
417220
Márka:
Extol
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Extol multifunkciós gépek

Leírás

Az Extol Craft 417220 többfunkciós rezgőszerszám elsősorban különféle faanyagok, műanyagok, gipszkarton lapok és puhafémek (réz, alumínium, nem edzett szegek) vágására és leválasztására szolgál, ezenkívül kisebb felületeken reszelésre, csiszolásra és a bevonat lekaparására használható.
Az Extol Craft többfunkciós rezgőszerszám a nehezen hozzáférhető helyeken is lehetővé teszi a munkafeladatok precíz elvégzését – például kivágások elvégzését bútorok sarkaiban, burkolólapok vágását sarkokban stb.
A szerszám a motort kímélő lassú indulási („soft start”) funkcióval van ellátva, valamint fordulatszám-szabályozó rendszerrel rendelkezik.
A motorfordulatszám-szabályozó rendszer biztosítja, hogy a motor fordulatszáma még nagyobb terhelés alatt is azonos maradjon.
A nagyszámú megmunkáló szerszámnak köszönhetően – amelyek cseréje könnyen és gyorsan elvégezhető – az Extol Craft 417220 többfunkciós rezgőszerszám nagyszerű segítőtárs a háztartásban, a különböző otthoni szerelési és felújítási munkák végzésekor, illetve barkácsoláskor.
Iparszerű használatra nem alkalmas.
 
Jellemzők
  • Tápfeszültség: 230 V/50 Hz
  • Teljesítmény: 300 W
  • fordulatszám: 15.000-21.000/perc
  • 3 db cserélhető fej
  • Tömeg: 1,1 kg
  • papír dobozban
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló