További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal 24A csemperagasztó, 5 kg

Használatra kész, oldószermentes, vízbázisú ragasztó csempe- és padlóburkolatokhoz porózus felületekre, például kőre, betonra, vakolatra vagy fára.
Lakossági felhasználásra

Leírás

Használatra kész, oldószermentes, vízbázisú ragasztó csempe- és padlóburkolatokhoz porózus felületekre, például kőre, betonra, vakolatra vagy fára. Beltéri felhasználásra. Padlófűtéshez is használható.

Jellemzők

  • Oldószermentes
  • Könnyű használat
  • Kiváló minőség
  • Rugalmas
  • Vízálló
  • Magas kezdeti tapadás
  • Csempét csempére
Alkalmazások
Csempe- és padlóburkolatok ragasztásához porózus felületekre, például kőre, betonra, vakolatra vagy fára. Beltéri felhasználásra. Padlófűtéshez is használható. Csempét csempére ragasztás is lehetséges. Magas kezdeti tapadással rendelkezik.
 
Használata
A felület legyen tiszta, száraz, pormentes. A laza részeket távolítsa el. A ragasztót fogazott glettvassal vigye fel a felületre, majd 15 percen belül helyezze fel a burkolólapot. 24 óra elteltével fugázható a felület. Csempét csempére ragasztva a fugázást 48 óra múlva lehet elkezdeni. Csak annyi ragasztót használjon, amennyit a következő 20–30 percben fel tud dolgozni.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: ragasztó, csemperagasztó
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló