További termékeink
Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Hecht 1568 szúrófűrész

650 W, 65/8 mm

A termék az alábbi kategóriákban található:

Hecht szúrófűrészek, orrfűrészek, körfűrészek

Leírás

  • elektromos motor: 230 V
  • teljesítmény: 650 W
  • fordulatszám terhelés nélkül: 800-3000 ford/perc
  • vágási mélység fa/fém: 65 / 8 mm
  • fűrészlap, porszívó csatlakozás, vonalvezető

A Hecht 1568 ergonomikus kialakítású, kiválóan felszerelt szúrófűrész. Elektromos motorja 650 W teljesítmény leadására képes. A vágólap terhelés nélküli sebessége 800-3000 fordulat/perc, mely fokozatmentesen állítható a gép tetején elhelyezett fordulatszám szabályzó kerékkel. A fűrészlap gyors cseréjét a gyorskioldó biztosítja. A pontos munkavégzés érdekében az előtolás 4 fokozatban állítható. Egy az oldalán elhelyezett kapcsolóval szabályozhatjuk a levegő áramlását, így nem csak elszívhatja, hanem el is fújhatja a munkavégzés során keletkezett port a munkadarabtól. A gép fában 65 mm-ig, fém lemezben 8 mm-ig teszi lehetővé a vágást. A géphez vonalvezetőt is adunk, hogy megkönnyítsük a párhuzamos vágást.

A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
Fiskars termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.93 Ft
Baumit katalógus
Bosch termékek
Stanley termékek
Termékajánló